Sezónní nabídka
300g Pánev Uruguayského krájeného masa s ostrou omáčkou a restovanou zeleninou, podáváme s basmati rýží 368,-
A pan of cut Uruguay meat with chilli soyasauce and roasted vegetables, served with basmati rice
300g Degustační steaky z vyzrálého Uruguayského hovězího masa 690,- 100 g Flank steak "Bavette" s mořskou solí a citrónovým pepřem 100 g Ribeye steak "Entrecote" marinovaný s tymiánem a kayenským pepřem 100 g Rumpsteak marinovaný v rozmarýnu, česneku a citrónové kůře Podáváme s bramborovo-wasabi pureé s jarní cibulkou, zelenými fazolkami a omáčkou demi-glace
400g Grilovaný a filírovaný hovězí hanger steak 446,-
Marinovaný v bylinkách, česneku a citronovém pepři. Připravujeme metodou sous vide. Podáváme s omáčkou demi glace a bamborami grilovanými se zeleninou.
400g Steaked beef steak
Marinated in herbs, garlic and lemon pepper. We are preparing the sous vide
method. Serve with demi glace sauce and grilled potatoes and vegetables.