Sezónní  nabídka
od 1. 7. - 31. 9. 2018 objednat den předem, nebo po domluvě s personálem                                                     (order the day before, or after consultation with staff) 

300g   Degustační steaky z vyzrálého Uruguayského hovězího masa             690,-                    100 g Flank steak "Bavette" s mořskou solí a citrónovým pepřem                                                                    100 g Ribeye steak "Entrecote" marinovaný s tymiánem a kayenským pepřem                                                  100 g Rumpsteak marinovaný v rozmarýnu, česneku a citrónové kůře                                               Podáváme s bramborovo-wasabi pureé s jarní cibulkou, zelenými fazolkami                                    a omáčkou demi-glace

300 g Degustation steaks from Uruguayan beef
100 g Flank steak "Bavette" with sea salt and lemon pepper
100 g Ribeye steak "Entrecote" marinated with thyme and Cayenne pepper
100 g Rumpsteak marinated in rosemary, garlic and lemon peel                                                                                         
Serve with potato-wasabi pure with spring onion, green beans and demi-glace sauce

700g    Marinovaná a grilovaná hovězí žebra v BBQ marinádě            399,-                                      Připravovaná metodou sous vide. Podáváme s BBQ omáčkou, křenovým creme fraiche,                            celerovou remuládou a domácí Ciabattou

700g  Marinated and griled beef ribs in BBQ marinade
Prepared by the sous vide method. Serve with BBQ sauce, horseradish creme fraiche,                                                    celery remulade and home-made Ciabatta.

400g  Grilovaný a filírovaný hovězí hanger steak        446,-

Marinovaný v bylinkách, česneku a citronovém pepři. Připravujeme metodou sous vide.                           Podáváme s omáčkou demi glace a bamborami grilovanými se zeleninou.

400g  Steaked beef steak
Marinated in herbs, garlic and lemon pepper. We are preparing the sous vide method.                                                    Serve with demi glace sauce and grilled potatoes and vegetables.