Sezónní  nabídka

                  300g Pánev Uruguayského krájeného masa s ostrou omáčkou a restovanou zeleninou,           podáváme s basmati rýží        368,-

A pan of cut Uruguay meat with chilli soyasauce and roasted vegetables, served with basmati rice

300g   Degustační steaky z vyzrálého Uruguayského hovězího masa             690,-                         100 g Flank steak "Bavette" s mořskou solí a citrónovým pepřem                                                                           100 g Ribeye steak "Entrecote" marinovaný s tymiánem a kayenským pepřem                                                          100 g Rumpsteak marinovaný v rozmarýnu, česneku a citrónové kůře                                                                      Podáváme s bramborovo-wasabi pureé s jarní cibulkou, zelenými fazolkami                                    a omáčkou demi-glace

300 g Degustation steaks from Uruguayan beef
100 g Flank steak "Bavette" with sea salt and lemon pepper
100 g Ribeye steak "Entrecote" marinated with thyme and Cayenne pepper
                                                                100 g Rumpsteak marinated in rosemary, garlic and lemon peel                                                                                         Serve with potato-wasabi pure with spring onion, green beans and demi-glace sauce

400g  Grilovaný a filírovaný hovězí hanger steak        446,-

Marinovaný v bylinkách, česneku a citronovém pepři. Připravujeme metodou sous vide.                           Podáváme s omáčkou demi glace a bamborami grilovanými se zeleninou.

400g  Steaked beef steak
Marinated in herbs, garlic and lemon pepper. We are preparing the sous vide method.                                                    Serve with demi glace sauce and grilled potatoes and vegetables.