Sezónní  nabídka
od 1. 11. 2018  -  28. 02. 2019 

300g  Masové Fondue pro dvě osoby    590,-

Marinované kousky tří druhů mas, které si opečete v rozpáleném oleji a dochutíte třemi druhy omáček. Aioli, Salsa, Křenová. Podáváme s čerstvou sezonní zeleninou, farmářským chlebem a vařenými brambůrky, které si rovněž můžete opéct.

300g   Meat Fondue for two persons        590, -
Marinated pieces of three kinds of meat, which you cook in the hot oil and flavor with three kinds
sauce. Aioli, Salsa, Horseradish. Serve with fresh seasonal vegetables, farmer bread and cooked
potatoes that you can also roast.

300g   Degustační steaky z vyzrálého Uruguayského hovězího masa             690,-                    100 g Flank steak "Bavette" s mořskou solí a citrónovým pepřem                                                                    100 g Ribeye steak "Entrecote" marinovaný s tymiánem a kayenským pepřem                                                  100 g Rumpsteak marinovaný v rozmarýnu, česneku a citrónové kůře                                               Podáváme s bramborovo-wasabi pureé s jarní cibulkou, zelenými fazolkami                                    a omáčkou demi-glace

300 g Degustation steaks from Uruguayan beef
100 g Flank steak "Bavette" with sea salt and lemon pepper
100 g Ribeye steak "Entrecote" marinated with thyme and Cayenne pepper
100 g Rumpsteak marinated in rosemary, garlic and lemon peel                                                                                         
Serve with potato-wasabi pure with spring onion, green beans and demi-glace sauce

400g  Grilovaný a filírovaný hovězí hanger steak        446,-

Marinovaný v bylinkách, česneku a citronovém pepři. Připravujeme metodou sous vide.                           Podáváme s omáčkou demi glace a bamborami grilovanými se zeleninou.

400g  Steaked beef steak
Marinated in herbs, garlic and lemon pepper. We are preparing the sous vide method.                                                    Serve with demi glace sauce and grilled potatoes and vegetables.